MVO

Steeds meer bedrijven willen zinvol inhoud geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niet omdat het moet, maar vanuit de eigen overtuiging dat de zorg voor People en Planet uitstekend samen kan gaan met Profit.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzetten in uw bedrijf kost minder inspanning en levert méér op dan u denkt.

De kosten

Via een loonwaardemeting stellen we het productieve percentage van de nieuwe medewerker vast, waarna we aanvullend loonkostensubsidie aanvragen. U betaalt dus voor wat u krijgt.

Begeleiding op de werkvloer, van zowel de nieuwe medewerker als zijn of haar leidinggevende, regelt HetWerktNu via de jobcoach op de werkplek – kosteloos!

Uw nieuwe medewerker heeft wellicht wat extra uitleg nodig. Het kost dus wat meer geduld, maar u krijgt er een gemotiveerde collega bij.

Door te kiezen voor detachering, loopt u als werkgever geen financieel risico.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in uw bedrijf aannemen, levert u een PSO-notering op. U kunt meedoen in aanbestedingen van de overheid en daar zelfs een voorsprong krijgen.

Steeds meer werknemers vinden het belangrijk om te werken bij een bedrijf dat serieus werk maakt van MVO. MVO is dus leuk, zinvol én rendabel!